Praktisk

Løbeshop – Fussingø Trail 16 december 2018

ARRANGØR : Like2run & Venner

START / MÅL : Slottet i Fussingø (Vasevej 8920 Randers NV)

RUTE : Hver runde er ca 18 km lang og vil være markeret med strimmel og skilte.

DISTANCER : ca 18,  36,5 og 55,5 km. Henholdsvis 1, 2 eller 3 omgange.

START TIDSPUNKT : Kl 0900 (55,5 km) / Kl 10:30 (18 km) / 11:00 (36,5 km)

BRIEFING : Ved start 10 minutter før start.

MAX. TID : Tidtagning standses kl 16:00 (7:00 timer)

TIDTAGNING : Tidtagning foretages elektronisk med chip.HØJDEMETER : Ruten er meget kuperet og har mere end 400 højdemeter pr omgang. Forvent en hård tur og sammenlign hver omgang med et halvmarathon.

UNDERLAG : Ruten er ægte trail med singletracks, mtb-spor, grusveje, græsstier, skovbund og masser af bakker op og bakker ned og cirka 25 m asfalt pr omgang. Grundet underlag og bakkernes stejlhed, skal vi på det kraftigste anbefale, at alle benytter sko med særdeles grov sål (trailsko).

DEPOT : Der er ét velassorteret depot ved målpassage. Deltagerne er selv ansvarlige for at medbringe væske/energi nok til hver omgang. Deltagerne på de 2 lange distancer får mulighed for optankning ved hver målpassage.


TOILET : Der er toiletvogn ved målområdet (eller henviser vi til toiletbygning ved Fussingø Sø).

OMKLÆDNING : Vi har fået adgang til gl. hestestald med begrænset mulighed for omklædning (For de lokale anbefaler vi omklædning hjemmefra).

FORPLEJNING : Efter løbet er der lidt at styrke sig på i hestestalden (vi kan desværre ikke længere få adgang til Naturskolens varme lokaler) – så sørger vi for kaffe, thé mm. Eventuelle tilskuere kan for en flad 10’er købe kaffe og kage.

BAD : Kan vi desværre ikke tilbyde, men er du vinterbader, er der kun ca 500 m til Fussingø Sø.

VÆRDIOPBEVARING : Værdigenstande kan opbevares hos arrangørerne – under opsyn men på eget ansvar.

Anmeldelse 2012 : Læs Camilla Spagners racereport fra løbet

 

Alle deltagere er indforstået med at deltagelse sker på eget ansvar og arrangører, sponsorer & medhjælpere ikke kan gøres ansvarlige for tyveri eller skader på ting eller personer. At tilmeldingen er bindende! Ved afbud tilbagebetales startgebyr ikke uanset årsagen til afbud.Ved aflysning arrangeres et erstatningsløb