Tilmelding

Fussingø Trail 17 december 2017

lilke2run

PRIS 17,5 km : 175 kr. + gebyr

PRIS 35,5 km : 175 kr. + gebyr

PRIS 52,5 km : 175 kr. + gebyr

Vi forbeholder os retten til at sætte et max antal, når vi mener ruten ikke kan bære flere deltagere – og vi ønsker, at alle får en dejlig oplevelse ud af deltagelse i vores arrangement. Vi evaluerer efter løbet og ser om der kan åbnes op for flere deltagere næste år.


ONLINE-TILMELDING : TRYK HER

AFBUD : Startgebyr tilbagebetales ikke ved afbud. Det står dog deltagerne frit for at overdrage nummer til trejdemand – dog er man SELV ansvarlig for ALLE navneændringer (disse foretages via Sportstiming.dk). Distanceændring kan KUN finde sted, hvis max antal for en given distance IKKE er nået.


LODTRÆKNINGSPRÆMIER : Der trækkes løbende et antal lodtrækningspræmier blandt alle tilmeldte (uddeles på dagen). Så jo før du tilmelder dig, jo flere trækninger er du med i.

KLASSER : Dame / Herre på alle distancer.

DIPLOM : Til alle der gennemfører.

DIPLOM & RESULTATLISTE : Offentliggøres umiddelbart efter målgang på Sportstiming.dk.

Alle deltagere er indforstået med at deltagelse sker på eget ansvar og arrangører, sponsorer & medhjælpere ikke kan gøres ansvarlige for tyveri eller skader på ting eller personer. At tilmeldingen er bindende! Ved afbud tilbagebetales startgebyr ikke uanset årsagen til afbud.Ved aflysning arrangeres et erstatningsløb