Tilmelding

Fussingø Trail 16 december 2018

lilke2run

PRIS 18 km : 175 kr. + gebyr

PRIS 36,5 km : 175 kr. + gebyr

PRIS 55,5 km : 175 kr. + gebyr

MEDALJE : +25 kr.

SANDWICH efter løbet : +25 kr.

Vi forbeholder os retten til at sætte et max antal, når vi mener ruten ikke kan bære flere deltagere – og vi ønsker, at alle får en dejlig oplevelse ud af deltagelse i vores arrangement. Vi evaluerer efter løbet og ser om der kan åbnes op for flere deltagere næste år.


ONLINE-TILMELDING : Sportstiming.dk

AFBUD : Startgebyr tilbagebetales ikke ved afbud. Det står dog deltagerne frit for at overdrage nummer til trejdemand – dog er man SELV ansvarlig for ALLE navneændringer (disse foretages via Sportstiming.dk). Distanceændring kan KUN finde sted, hvis max antal for en given distance IKKE er nået.


LODTRÆKNINGSPRÆMIER : Der trækkes løbende et antal lodtrækningspræmier blandt alle tilmeldte (uddeles på dagen). Så jo før du tilmelder dig, jo flere trækninger er du med i.

KLASSER : Dame / Herre på alle distancer.

DIPLOM : Til alle der gennemfører.

DIPLOM & RESULTATLISTE : Offentliggøres umiddelbart efter målgang på Sportstiming.dk.

Regler og vilkår
Generelt:
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” (Forbrugeraftaleloven) er køb af startnumre til motionsløb ikke omfattet af fortrydelsesretten. Indbetalte startgebyrer refunderes derfor ikke. Ved aflysning af løbet arrangeres erstatningsløb.
Løberens forpligtelser:
Startnummeret skal bæres under hele løbet, og være synligt forfra. Løbet afvikles på offentlig vej/skov. Det er dit eget ansvar at overholde færdselsloven og i øvrigt at være opmærksom på andre løbere, brugere af skoven (MTB-ryttere) og/eller tilskuere mv.
Deltagelse i Fussingø Trail sker på eget ansvar. Ved din tilmelding erklærer du dig sund og rask og i god fysisk form til løbet.
Ansvarsfraskrivelse:
Arrangørerne, sponsorer og medhjælpere kan ikke holdes ansvarlige overfor tyveri, tings- eller personskade, der måtte opstå i forbindelse med løbet.
I tilfælde af aflysning pga. force majeure kan arrangørene, sponsorer og medhjælpere ikke påhviles ansvar, og der er ikke mulighed for refundering af tabte omkostninger i forbindelse med arrangementet.