Vejviser

Klik på billederne for at se dem i stort format.

Starten til Ultra Trail går i Silkeborg på den lille p-plads ved hjørne af Ansvej/Borgergade (kaldet Andetorvet, søg på Ansvej 2). Her er der ligeledes indskrivning.

silkeborg

 

 

 

 

 

 

 

Starten til Trail går ved Tange El Museum på den lille p-plads. Her er der ligeledes indskrivning.

tange


 

 

 

 

 

 

Mål for begge distancer er: Vasen, Randers.
Vasen er en lille vej, der ligger på modsatte side og imellem “Water & Wellness” og “Cirkle K benzinstationen” (se kortet)

Målområdet

Kørselsvejledning til målområdet

Fra motorvejen : Tag afkørsel “40 Randers C” fortsæt ind mod byen, umiddelbart efter Cirkle K på venstre hånd, går Vasen ned til højre (markeret med lilla pile på billedet)
Fra byen : Tag Viborgvej ud af byen. Efter passage af “Randers Hallen, Randers Stadion & Water & Wellness alt sammen på højre hånd, kommer Vasen ned til Venstre umiddelbart efter Water & Wellness (markeret med grønne pile på billedet)
BEMÆRK : Bane Danmark er ved at etablere en ny jernbanebro der hvor Vasen rammer Virborgvej. Derfor kan vi risikere, at nedkørslen er spærret her i Påsken. Der vil så være adgang via Hvidemøllevej (ligger tættere på centrum mellem Lidl og Randers Regnskov). Markeret med lyserøde pile på kortet.
Alle deltagere er indforstået med at deltagelse sker på eget ansvar og arrangører, sponsorer & medhjælpere ikke kan gøres ansvarlige for tyveri eller skader på ting eller personer. At tilmeldingen er bindende! Ved afbud tilbagebetales startgebyr ikke uanset årsagen til afbud.Ved aflysning arrangeres et erstatningsløb