Gudenå UltraTrail Challenge

Kom og oplev den smukke natur langs Gudenåen, Danmarks eneste flod.Gudenå Ultra Trail Challenge

Deltag i et unikt trailløb hvor rutens forløb helt og aldeles bestemmes og formes af naturen.

Du kan vælge mellem :
Løbeshop – Gudenå UltraTrail Challenge” på cirka 75 km.
Løbeshop – Gudenå Trail Challenge” på cirka 37,5 km.

HVORFOR? : For nogle år siden blev der over et par sæsoner afviklet et terrænløb på Træk-/Pramdrager-stien mellen Silkeborg og Randers. Af forskellige årsager fik jeg aldrig selv deltaget i løbet og gennem flere år har der ligget en lille tanke og rumsteret i mit hoved : hvorfor er der ingen der genoptager denne fantastiske idé?Tonni

Da ingen andre tilsyneladende har fået idéen, er der jo kun ét at gøre, hvis man gerne selv vil løbe turen : arrangere det selv!
Det bliver et UltraTrail-løb, der virkelig vil udfordre dig både på længde og underlag.

Ruterne følger den gamle Træk-/Pramdragersti fra Silkeborg/Tange til Randers og længden afhænger af dit rutevalg.

Løbet afvikles som konkurrence, men vi lægger stor vægt på Naturoplevelsen og vi håber deltagerne vil nyde socialt samvær før og efter konkurrencen.20130407_083026

Løbet afvikles i Naturen og på Naturens præmisser!! – Så du risikerer, at stien er oversvømmet og valget står mellem den korte og våde vej eller at søge lidt væk og løbe på et mere tørt underlag – valget er dit! – Til gengæld lover vi dig en fantastisk naturoplevelse langs Danmarks eneste flod.
Ruten er punkt-til-punkt og starter i Silkeborg/Tange har mål i Randers.

Unik medalje og diplom til alle der gennemfører.

 

 

Alle deltagere er indforstået med at deltagelse sker på eget ansvar og arrangører, sponsorer & medhjælpere ikke kan gøres ansvarlige for tyveri eller skader på ting eller personer. At tilmeldingen er bindende! Ved afbud tilbagebetales startgebyr ikke uanset årsagen til afbud.Ved aflysning arrangeres et erstatningsløb.