Gudenå Ultra Trail

“Løbeshop – Gudenå Ultra Challenge” på cirka 75 km.

“Løbeshop – Gudenå Trail Challenge” på cirka 37,5 km.

Gudenaa Ultra Trail Challenge

HVORFOR? : For nogle år siden blev der over et par sæsoner afviklet et terrænløb på Træk-/Pramdrager-stien mellen Silkeborg og Randers. Af forskellige årsager fik jeg aldrig selv deltaget i løbet og gennem flere år har der ligget en lille tanke og rumsteret i mit hoved : hvorfor er der ingen der genoptager denne fantastiske idé?

Gudenaa Ultra Trail Challenge


Da ingen andre tilsyneladende har fået idéen, er der jo kun ét at gøre, hvis man gerne selv vil løbe turen : arrangere det selv!
Det bliver et UltraTrail-løb, der virkelig vil udfordre dig både på længde og underlag.

Gudenaa Ultra Trail Challenge

Ruterne følger den gamle Træk-/Pramdragersti fra Silkeborg/Tange til Randers og længden afhænger af dit rutevalg og vandstanden i Gudenå.


Løbet afvikles som konkurrence, men vi lægger stor vægt på Naturoplevelsen og vi håber deltagerne vil nyde socialt samvær før og efter konkurrencen.


Løbet afvikles i Naturen og på Naturens præmisser!! – Så du risikerer, at stien er oversvømmet og valget står mellem den korte og våde vej eller at søge lidt væk og løbe på et mere tørt underlag – valget er dit! – Til gengæld lover vi dig en fantastisk naturoplevelse langs Danmarks eneste flod.
Ruten er punkt-til-punkt og starter i Silkeborg/Tange har mål i Randers.

Unik medalje og diplom til alle der gennemfører.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial