Tilmelding

Prisen inkluderer

✅ : Startnummer
✅ : Elektronisk tidstagning med chip
✅ : Online resultater umiddelbaert efter målgang
✅ : Spændende lækre ruter
✅ : 3 slags afmærkninger på alle ruter
✅ : Verdens bedste og sødeste hjælpere
✅ : Lækre velassorterede depoter
✅ : Kaffe, thé, cola, kage mm efter løbet
✅ : Unik medalje til alle der gennemfører
✅ : Masser af lodtrækningspræmier


Priser

  • 12.5 km. : 199 kr + gebyr.
  • 25 km. : 249 kr + gebyr.
  • 50 km. : 299 kr + gebyr.

Tilmelding

ONLINE-TILMELDING  Klik her for tilmelding

AFBUD : Startgebyr tilbagebetales ikke ved afbud.  Distanceændring kan KUN finde sted, hvis max antal for en given distance IKKE er nået.

NUMMER OVERDRAGELSE : Det står dog deltagerne frit for at overdrage nummer til trejdemand – dog er man SELV ansvarlig for ALLE navneændringer.


Præmier

LODTRÆKNINGSPRÆMIER : Der trækkes løbende et antal lodtrækningspræmier blandt alle tilmeldte (uddeles på dagen). Så jo før du tilmelder dig, jo flere trækninger er du med i.

KLASSE VINDERE : Der er præmier til nr 1,2 & 3 i alle klasser.

KLASSER : Dame / Herre på alle distancer.

MEDALJE / DIPLOM : Til alle der gennemfører.

DIPLOM & RESULTATLISTE : Offentliggøres efter løbet på like2run.dk / Timeforu.dk.


Regler og vilkår
Generelt :I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” (Forbrugeraftaleloven) er køb af startnumre til motionsløb ikke omfattet af fortrydelsesretten. Indbetalte startgebyrer refunderes derfor ikke. Ved aflysning af løbet arrangeres erstatningsløb.
Løberens forpligtelser : Startnummeret skal bæres under hele løbet, og være synligt forfra. Løbet afvikles på offentlig vej/skov. Det er dit eget ansvar at overholde færdselsloven og i øvrigt at være opmærksom på andre løbere, brugere af skoven (hest & rytter, MTB-ryttere, gående) og/eller tilskuere mv.
Deltagelse i Fussingø Trail sker på eget ansvar. Ved din tilmelding erklærer du dig sund og rask og i god fysisk form til løbet.
Ansvarsfraskrivelse : Arrangørerne, sponsorer og medhjælpere kan ikke holdes ansvarlige overfor tyveri, tings- eller personskade, der måtte opstå i forbindelse med løbet.
I tilfælde af aflysning pga. force majeure kan arrangørene, sponsorer og medhjælpere ikke påhviles ansvar, og der er ikke mulighed for refundering af tabte omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial