11/11 – Tilmelding

De sidste 25 pladser er både til halv- og helmarathon : først til mølle

Prisen inkluderer

✅ : Startnummer
✅ : Elektronisk tidstagning via stregkode på startnummer
✅ : Online resultater på løbets hjemmeside
✅ : Diplom kan printes via løbets hjemmeside
✅ : Spændende lækre ruter
✅ : Verdens bedste og sødeste hjælpere
✅ : Lækre velassorterede depoter
✅ : Kaffe, thé & kage efter løbet
✅ : Unik medalje til alle der gennemfører


Priser

  • 21.095 km. : 111 kr + 9 kr i gebyr = 120 kr.
  • 42,195 km. : 111 kr + 9 kr i gebyr = 120 kr.

Regler og vilkår
Generelt :I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” (Forbrugeraftaleloven) er køb af startnumre til motionsløb ikke omfattet af fortrydelsesretten. Indbetalte startgebyrer refunderes derfor ikke. Ved aflysning af løbet arrangeres erstatningsløb.
Løberens forpligtelser : Startnummeret skal bæres under hele løbet, og være synligt forfra. Løbet afvikles på offentlig vej/skov. Det er dit eget ansvar at overholde færdselsloven og i øvrigt at være opmærksom på andre løbere, brugere af området (hest & rytter, MTB-ryttere, gående) og/eller tilskuere mv.
Deltagelse i vores arrangement sker på eget ansvar. Ved din tilmelding erklærer du dig sund og rask og i god fysisk form til løbet.
Ansvarsfraskrivelse : Arrangørerne, sponsorer og medhjælpere kan ikke holdes ansvarlige overfor tyveri, tings- eller personskade, der måtte opstå i forbindelse med løbet.
I tilfælde af aflysning pga. force majeure kan arrangørene, sponsorer og medhjælpere ikke påhviles ansvar, og der er ikke mulighed for refundering af tabte omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial